Kvalitetsglas til forskellige aktiviteter

Vores øjne er mere end nogensinde på arbejde hele tiden. Vores moderne livsstil betyder, at der er forskellige krav til vores syn gennem dagen: Vi skifter mellem forskellige digitale enheder og mellem indendørs- og udendørsaktiviteter, og vi ser på forskellige afstande, når vi kører bil.

Vi tilbyder glas, der er specielt designet til at give dig et klart og komfortabelt syn hver dag og til alle dine yndlingsaktiviteter. Oplev forskellen, som vores Lifestyle glas kan gøre for dig.

Alle vores Lifestyle glas er inkluderet i vores 2for1, når du køber briller fra 795 kr. Se vores tilbud og kampagner og få mere at vide.

Til indenfor eller udenfor 
Glas, der passer til dine aktiviteter, uanset om du er inde eller ude. De skifter fra detaljeret syn til syn på afstand.

Til kørsel 
Glas, der er optimeret til kørsel, så du har et klarere syn på vejen både dag og aften/nat (SuperDrive)

Til digitalt brug 
Glas med specielle digitale zoner gør det nemmere at se og skifte mellem digitale enheder (SuperDigital flerstyrkeglas)

Glas, der passer til din livsstil

Klik på fanerne herunder og se, hvilke typer glas, der passer til dine behov. Besøg os for at opleve fordelene ved glas af høj kvalitet og få mere at vide. 

Få svar på dine spørgsmål

Hvad er forskellen på skærmbriller og læsebriller?

Der er forskel på skærmbriller og læsebriller. En skærmbrille bruges til at se skarpt, når du sidder foran en computerskærm, og den tilpasses derfor læseafstanden til din skærm og en synsretning, der er lige ud. En læsebrille derimod er beregnet til læsning i en bog, avis eller papir. Her er læseafstanden typisk mindre end en skærm, og læseretningen er skråt nedad.

Hvad er UV-stråler?

UV-stråler er usynlige stråler, der primært kommer fra solen, men der findes også kunstige kilder til UV-stråler som fx et solarium.

Der findes tre typer UV-stråler: UVA, UVB og UVC. Fordi ozonlaget stopper UVC-stråler fra at nå jordens overflade, anses UVA- og UVB-stråler for dem, der kan forårsage mest skade på både din hud og dine øjne.

Jeg har problemer med blænding i stærk sol. Hvad kan jeg gøre ved det?

En optiker kan give dig briller, der mindsker problemet. Farvede og farveskiftende glas – der reagerer ved at blive mørkere, når lyset bliver skarpt – kan især være en god løsning. Hvis du har brug for briller til at køre bil, skal du huske, at farveskiftende glas ikke virker så godt i moderne biler, fordi deres forruder indeholder et filter, der blokerer uv-lys. Det er uv-lyset i sollyset, der får farveskiftende glas til at blive mørkere. Problemer med blænding forværres ofte med alderen. Det er sommetider forbundet med udvikling af grå stær.

Hvad betyder polariseret solbriller?

Polaroid solbriller er solbriller med polaroid glas, som har den egenskab, at de fjerner reflektioner og genskin fra solen. Polariserede solbriller er gode til bilkørsel, og mange foretrækker polaroid solbriller frem for solbriller uden polariserede glas.