Alt om glas til arbejdsbrug

Klik på fanerne og få mere at vide om, hvad  glas til arbejdsbrug kan gøre for dig. 

Hvad er glas til arbejdsbrug?

Glas til arbejdsbrug hjælper dig til at se godt tæt på og lidt længere væk. De er optimale til at udføre aktiviteter tæt på i et længere tidsrum, hvilket traditionelle glas ikke er velegnede til.

Glassene er designet til arbejdsbrug. Det betyder i bund og grund alt slags arbejde eller hobbyer, som kræver, at du både fokuserer tæt på og lidt længere væk.

Du kan overveje glas til arbejdsbrug, hvis du er begyndt at have svært ved at se ordentligt, når du læser eller laver aktiviteter tæt på. Glassene er en god introduktion til at bruge briller og giver dig mere fleksibilitet end almindelige læsebriller.

Du får frit valg af glas til arbejdsbrug med vores 2for1. Du betaler kun for det dyreste par briller, andet par er gratis. Se vores tilbud og kampagner og få mere at vide.

Få svar på dine spørgsmål

Hvor ofte bør jeg få nye briller?

Du bør som minimum få nye briller, hvis dit syn ændrer sig og kræver ny styrke i dine brilleglas.

Vi anbefaler, at du får dit syn tjekket mindst én gang om året, hvis du i forvejen bruger briller, således vi hele tiden sikrer, at dit syn er sundt og skarpt.

Briller er i dag mere end blot et hjælpemiddel - det er også et fashion statement - og derfor får mange løbende nye briller, selvom deres syn er det samme.

Jeg er nærsynet. Hvad er de bedste brilleglas til mig?

Brilleglas til nærsynede er konkave eller tykkere i kanten, og indtil for ikke så længe siden fik de brugerens øjne til at virke mindre. Takket være nye materialer med større tæthed kan teknikerne nu gøre disse glas tyndere. Denne type glas kaldes højtbrydende glas.

Jeg er langsynet. Hvad er de bedste brilleglas til mig?

Brilleglas til langsynede er konvekse eller tykkere i midten, og indtil for ikke så længe siden fik de brugerens øjne til at virke større. Takket være nye materialer kan teknikerne nu gøre disse glas fladere på forsiden, så glassene bliver lettere og forstørrer øjnene mindre. Denne type glas kaldes asfæriske glas.