Mere om SuperDigital Boost

Klik på fanerne og få mere at vide om, hvad SuperDigital Boost kan gøre for dig.

Designet til digital livsstil

Nye studier viser, at de fleste af os bruger omkring 40% af vores dag på digitale skærme. Vi læser på tæt afstand, og vores kropsholdning udfordres også, hvilket kan forårsage både belastning af øjnene og symptomer som nakkesmerter. Løsningen er SuperDigital Boost, som er skabt til at tilgodese begge dele. De giver et præcist og komfortabelt fokus på dine forskellige  aktiviteter, hvilket endvidere forstærkes af den unikke overfladebehandling.

Mindre træthed

SuperDigital Boost er designet til at give dine øjne en lille pause. De fås i tre versioner afhængig af dine symptomer på digital træthed: Ingen tydelige tegn på presbyopi (svært ved at se tæt på) eller øjenbelastning (Boost 0) eller milde symptomer på øjenbelastning (Boost 0,5) eller moderate symptomer (Boost 0,75). Vores optikere hjælper med at finde ud, hvad der passer præcis til dig.

Du kan få SuperDigital Boost glas med vores 2for1. Du betaler kun for det dyreste par briller, andet par er gratis. Se vores tilbud og kampagner og få mere at vide.