Har du lagt mærke til, at dit syn har forandret sig, når du fokuserer på genstande, der er tæt på? Så er flerstyrke kontaktlinser måske noget for dig. De er skabt til at kompensere for de aldersbetingede forandringer, som kan påvirke vores syn på kort afstand. 

Hvem passer flerstyrke linser til?

De er typisk velegnede for personer over 40 år, der har brug for hjælp til at fokusere på genstande på kort afstand. Flerstyrke kontaktlinser giver dig mulighed for at se godt på alle afstande, fordi der er forskellige områder i linsen til at se på både kort og lang afstand. Så uanset om du sidder ved en computer, kører bil, scroller på din mobil, er på indkøb eller læser, passer flerstyrke linser til dine forskellige synsbehov. Det kan tage lidt tid at vænne sig til flerstyrke linser, men når du først har vænnet dig til dem, kan du ikke undvære dem.

Hvis du gerne vil vide mere om flerstyrke linser, er du velkommen til at komme ind i butikken, hvor vi står klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige kontaktlinser til dig. Du kan også kigge nærmere på vores udvalg af flerstyrke linser herunder.