En del af Specsavers

Vi mente jo egentlig, at det gik ganske godt
Vi gik fra den første butik i Aalborg i 1978 til 32 butikker over hele landet i 2005. Det er jo en rimelig pæn vækst. Men så blev vi præsenteret for Specsavers. De gik fra ægteparret Doug og Mary Perkins’ butik på kanaløen Guernsey i 1984 til en af verdens 3 største optikerkæder i dag. Med mere end 1500 butikker og 10.000 ansatte i 10 lande. Vi havde kun én kommentar: Sådan! Og ”if you can’t beat them, join them”, som de siger der, hvor Specsavers kommer fra. Så det gjorde vi. Louis Nielsen blev en del af Specsavers og fik dermed de muskler, det giver at være en del af en stærk international kæde. I 2007 er Specsavers-familien blevet udvidet med butikker i Finland og et partnerskab i Australien.

Fra ikke særlig store til noget ganske særligt
I dag har vi 80 butikker i Danmark, omsætter for mere end 800 mio. kr., sælger mere end 400.000 briller og omkring 60 millioner kontaktlinser om året.

Kædekontoret ligger i Aalborg. Her sidder omkring 60 medarbejdere og får tingene til at køre – ledelse, marketing, indkøb og logistik, kundeservice, HR, IT, økonomi og forretningsudvikling – så butikkerne kan koncentrere sig om det, de er bedst til, nemlig kunder og salg.

I butikkerne arbejder i nærheden af 700 medarbejdere eller i gennemsnit mellem 9 og 10 medarbejdere pr. butik som alle er partnerdrevne. Vi vil i den nærmeste fremtid efter planen åbner flere nye butikker over hele landet. Det vil give mange ambitiøse optikere muligheden for at være med i et partnerskab med perspektiver. Det giver den lokale optikers engagement kombineret med den store kædes fordele.

Specsavers annual reviews

Her kan du finde de seneste annual reviews for Specsavers-koncernen: