Gør livet lettere med et kontaktlinseabonnement

Vi er altid klar til at hjælpe

Vil du have mere information om noget specielt? Herunder finder du en liste over de spørgsmål, som vi oftest får. Hvis du ikke kan finde dit svar her, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en synstest med sundhedstjek?

Hvis det er længe siden, du har fået en synstest eller aldrig har fået taget en hos os, er det ikke sikkert, at du ved, hvad den omfatter.

Vores synstest med sundhedstjek undersøger både dit syn og din generelle øjensundhed. Vi tester dit syn for at finde den rigtige styrke til dig og tjekker dine øjne for at se, om de er sunde og raske. Hvis vi finder noget usædvanligt, henviser vi til en læge eller øjenlæge.

Hvor lang tid tager en synstest med sundhedstjek?

Det kommer an på den enkelte, men en ung og rask person uden umiddelbare problemer tager omkring 20 minutter.

En ældre person med for eksempel forhøjet blodtryk, diabetes, grøn stær eller andre sygdomme kan tage noget længere tid.

Din optiker afgør, hvilke undersøgelser, der er nødvendige for at få de rigtige informationer til et par nye briller eller kontaktlinser. I tilfælde, hvor vi finder noget usædvanligt, henviser vi altid til en læge eller øjenlæge.

Hvor ofte skal jeg have en synstest?

For de fleste anbefaler vi en synstest hvert andet år, men det er altid en god ide at gå til din optiker, hvis du oplever et problem med dit syn eller dine øjne.

Samarbejder din optiker med øjenlæger?

Ja, vi gør. Hvis vi finder noget usædvanligt, der er behov for at få set nærmere på, henviser vi til en læge eller øjenlæge.

Vilkår og betingelser

Med vores abonnement på kontaktlinser får du hvert år en gratis synstest, og hvert andet år får du også et sundhedstjek af øjnene. Hvis du i mellemtiden oplever problemer eller udfordringer med dine øjne, styrken eller linserne, tilbyder vi naturligvis gratis kontrol af dine øjnes sundhed og linser efter behov.

Med et abonnement får du hvert år et par gratis briller, så du kan give dine øjne en pause fra linser eller skifte til briller, når du vil skifte stil (gælder ikke solbriller). Vælg stel fra prisgruppe 195 kr. til 795 kr. Hvis du vælger en dyrere prisgruppe, får du 795 kr. i rabat. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er inkluderet og vi giver desuden 25% loyalitetsrabat på alle andre glas og tillæg. Denne rabat stiger med 5% hvert år, du er abonnent (dog max 50%). ©2022 Specsavers.