Gratis børnebriller - fordi dit barns syn er vigtigt

Fordi vi synes, dit barns syn er vigtigt

Alle børnebriller til 395 kr. er gratis

Smarte, robuste og ganske gratis! Vi vil gerne gi’ dig en hjælpende hånd til at passe på dit barns syn. Derfor kan du nu få alle vores børnebriller til 395 kr. kvit og frit. Der er tale om flotte kvalitetsstel, der er bygget til at holde til lidt af hvert. Perfekt til børn. Og der er både tale om stel samt enkeltstyrkeglas, altså en komplet brille. Som alternativ kan du vælge et stel til en højere pris og få 395 kr. i rabat.

For blot 150 kr. ekstra kan du desuden få sat vores SuperTough glas i dit barns stel. Disse glas er lavet af Trivex, et materiale, der er så hårdt, at vi lover dig, det aldrig går i stykker, knækker eller flækker. Perfekt for aktive unger.

Kom ind med din øjesten

Og gå på opdagelse blandt de mange børnestel. Vi glæder os til at se jer!

Børn under 10 år, som skal have briller for første gang, skal undersøges af en læge, før optikeren må lave og udlevere briller til barnet. Det fremgår af bekendtgørelsen om optikervirksomhed, hvor det hedder: "§ 4. Førstegangsudlevering af synshjælpemidler til børn under 10 år, må kun ske efter forudgående lægeundersøgelse."

mrbump-24813716

Vilkår og betingelser

Gælder børn i alderen til og med 11. år. Kræver dokumenteret behov for briller. Inkluderer standard 1.5 enkeltstyrkeglas. Ét gratis eller nedsat par briller pr. barn pr. år. Kan ikke kombineres med 2for1 eller tilbud.