Gratis børnebriller - fordi dit barns syn er vigtigt

Gratis briller til børn

Fordi vi synes, dit barns syn er vigtigt

Alle børnebriller til 395 kr. er gratis:

Smarte, robuste og ganske gratis! Vi vil gerne gi’ dig en hjælpende hånd til at passe på dit barns syn. Derfor kan du nu få alle vores børnebriller til 395 kr. kvit og frit. Der er tale om flotte kvalitetsstel, der er bygget til at holde til lidt af hvert. Perfekt til børn. Og der er både tale om stel samt enkeltstyrkeglas, altså en komplet brille. Som alternativ kan du vælge et stel til en højere pris og få 395 kr. i rabat.

For blot 150 kr. ekstra kan du desuden få sat vores SuperTough glas i dit barns stel. Disse glas er lavet af Trivex, et materiale, der er så hårdt, at vi lover dig, det aldrig går i stykker, knækker eller flækker. Perfekt for aktive unger.

Kom ind med din øjesten og gå på opdagelse blandt de mange børnestel. Vi glæder os til at se jer!

Børn under 10 år, som skal have briller for første gang, skal undersøges af en læge, før optikeren må lave og udlevere briller til barnet. Det fremgår af bekendtgørelsen om optikervirksomhed, hvor det hedder: "§ 4. Førstegangsudlevering af synshjælpemidler til børn under 10 år, må kun ske efter forudgående lægeundersøgelse."


Læs mere om vores 2for1 børnebriller fra 795 kr. her


Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn. .

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.  

Vilkår og betingelser

Gælder børn i alderen til og med 11. år. Kræver dokumenteret behov for briller. Inkluderer standard 1.5 enkeltstyrkeglas. Ét gratis eller nedsat par briller pr. barn pr. år. Kan ikke kombineres med 2for1 eller tilbud. ©2020 Specsavers.