Præcist tilpassede flerstyrkeglas inkl. gratis synstest

Gratis flerstyrkeglas? Yes!

 

Spar 800 kr. på flerstyrkeglas og få en gratis synstest

Vi ved, at flerstyrkeglas kan være dyre, men nogle gange nødvendige. Derfor er det vigtigt for os at finde den helt rigtige løsning til dig. Hos Louis Nielsen gør vores medarbejdere altid en ekstra indsats for at sikre, at du og dine øjne får den bedste behandling. Vi tilpasser glassene, så de passer helt præcist til dine øjne ved hjælp af digitale målinger med avanceret teknologisk udstyr. Denne præcision betyder, at glassene passer perfekt til dig. Du kan vælge mellem Standard, Premium, Elite, Individual eller LifeStyle. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. 

Du kan spare 800 kr. på alle vores flerstyrkeglas, når du køber briller fra 795 kr.  Lige nu får du også en gratis synstest med sundhedstjek oven i købet (normalpris 245 kr.). Kun til 23/12.

 

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dine briller, og vi giver derfor altid 2 års garanti på vores briller.

 


 

Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler,at dufår det tjekket regelmæssigt, for at sikredit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

Køb stel fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. og få standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.) med i prisen. Gratis synstest ved køb af stel fra 795 kr til 1895 kr. indtil 23/12, normalpris 245 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud. ©2020 Specsavers.