Balmain Paris

Balmain Paris

Designerbriller fra Balmain Paris

Siden 1945 har Balmain repræsenteret essensen af parisisk mode. En perfekt balance mellem moderne, trendsættende designs med respekt for – og ikke mindst inspireret af – mærkets tradition som et historisk fransk modehus.

Denne kollektion af brillestel omfatter stilarter og farver, der er inspireret af Balmains modetøj, der er kendt for sin høje håndværksmæssig kvalitet, og som får kvinder til at føle sig smukke, selvsikre og magtfulde.

Balmain er ikke kun et look, men også en følelse.

Alle stel har små, diskrete karaktertræk af guld, der er ikoniske for Balmain. For eksempel finder du et lille ’B’ på spidsen af stængerne. Enkelte stel er inspireret af Balmains kollektion af bæltekæder med en karakteristisk detalje på brillestangen.

Køb 2for1 Balmain briller til 1895 kr.

Balmain brillekollektionen er selvfølgelig også inkluderet i vores 2for1 tilbud på designerbriller, hvor du kan få hele to sæt Balmain briller for 1895 kr. inkl. enkeltstyrkeglas.

Se hele kollektionen Book en synstest her

BL1084S

SKU 30571310 - 1895 kr.

Giv dit hverdagslook et løft med en eksplosion af farve som denne dybe bordeauxfarvede brille. Delikate og forgyldte detaljer på den sænkede næsebro og stængerne står i stærk kontrast til den kraftige forside i acetat, som tilsammen giver et kantet, men samtidig elegant look.

Se mere
Balmain briller i bordeaux med det karakteristiske B i stellet

BL1504S

SKU 30570665 - 1895 kr.

Et par runde og ekstravagante stel som disse er essensen af elegance. Delikat, gylden metalfarve fremhæver forsiden, som glider naturligt i ét med de slanke stænger. Marmorfarvet acetat på spidsen af stængerne tilføjer elegance til stellet, der fuldendes af diskret Balmain mærkesignatur.

Se mere
Flotte deltaljer på tyndt, rundt brillestel i guld

BL1508S

SKU 30570672 - 1895 kr.

Den ultimative statement brille til den moderne, selvsikre kvinde. Det kantede stel med dobbeltbro og i en kulsort farve tiltrækker opmærksomheden til dine øjne. Forgyldt detalje på stængerne tilfører et strejf af luksus til et look, der i forvejen skiller sig ud.

Se mere
Forgyldt detalje på brillestænger skaber flot kontrast til det sorte stel

BL1524S

SKU 30570764 - 1895 kr.

Et kantet stel i et tidløst skildpaddemønster, der giver et cool look, uden du behøver anstrenge dig. Den gyldne detalje på forsiden tiltrækker opmærksomhed til dine øjne og matcher det diamantformede design, som kommer til syne på de gennemsigtige stænger.

Se mere
Stel med eksklusive detaljer på gennemsigtige brillestænger

Olivier Rousteing

I 2001 blev Olivier Rousteing i en alder af kun 24 år udnævnt til designer for Balmain som den yngste kreative direktør siden Yves Saint Laurent. Hans vedvarende indflydelsesrige og kommercielle designsucces hos Balmain har givet Olivier en fast plads i den tætte kreds af respekterede designere.

Inspireret af selvsikkerheden hos sin egen tids generation af moderne, magtfulde kvinder holder Olivier samtidig fast i mærkets historiske omdømme som førende inden for skræddersyede og traditionelle teknikker, der matcher æstetikken i Pierre Balmains ’Jolie Madame’.

Rousteing har tilpasset det historiske modehus til SoMe generationen, hvilket viser sig i hans samling af følgere til #BalmainArmy, som omfatter både high-fashion modeller og kendisser som Rihanna og Kim Kardashian West. Balmain fastholder sin position som indbegrebet af et parisisk couture modehus – essensen af elegance og ekstravagance.