Balmain

Bonjour Balmain
2for1 til 1895

Indbegrebet af parisisk mode, Balmain, blev etableret tilbage i 1945 og balancerer på perfekt vis det moderne og trendsættende med respekt for og inspireret af mærkets lange tradition som et historisk fransk modehus.

Balmains mesterligt udformede tøjkollektion er inspirationskilde til denne kollektion af briller, som indeholder former, farver og karakteristiske detaljer, der får kvinder til at føle sig smukke, selvsikre og handlekraftige. Balmain er ikke kun et look, men også en følelse.

Se hele kollektionen 2for1 designertilbud Find nærmeste butik
Frame image

BL1560S

30735194

Med Balmains karakteristiske sorte og gyldne farver taler dette stel for sig selv. Slankt, sort metal med en iøjnefaldende udskæring på den øverste kant af stellet, der giver et feminint udtryk.

Se flere detaljer
Frame image

BL1556S

30735170

Tidløst skildpaddemønster på dette smukke, katteøjeformede stel er en alsidig tilføjelse til dit hverdagslook. Afrundet med elegante, gyldne detaljer i metal på fronten og siderne.

Se flere detaljer
Frame image

BL1564S

30735200

Omfavn din feminine side med denne bløde, katteøjeformede stil i et overdådigt juvelformet og rubinfarvet mønster med spejlagtige gyldne sider, som fanger lyset.

Se flere detaljer
Frame image

BL1557S

30735187

Et iøjnefaldende stel med opadgående vinkler i et smukt skildpaddemønster med underspillede stænk af blåt, som afspejler Balmains gedigne håndværk og elegante skræddersyede beklædning.

Se flere detaljer
Se hele kollektionen 2for1 designertilbud