Balmain

Designerbriller fra Balmain Paris

Designerbriller fra Balmain Paris

Siden 1945 har Balmain repræsenteret essensen af parisisk mode, der perfekt balancerer sine moderne, trendsættende designs med respekt for og ikke mindst inspireret af den lange tradition som et historisk fransk modehus.

Denne kollektion af stel omfatter stilarter og farver, der er inspireret af Balmains modetøj af høj håndværksmæssig kvalitet, som får kvinder til at føle sig smukke, selvsikre og magtfulde. Balmain er ikke kun et look, men også en følelse.

På alle stel er der små, diskrete karaktertræk af guld, der er ikoniske for Balmain, som for eksempel ’B’ på spidsen af stængerne og karakteristiske detaljer på stængerne inspireret af Balmains kollektion af bæltekæder.

Køb 2for1 Balmain briller til 1895 kr.

Balmain brillekollektionen er selvfølgelig også inkluderet i vores 2for1 tilbud på designerbriller, hvor du kan få hele to sæt Balmain briller for 1895 kr. inkl. enkeltstyrkeglas.

BL1528S SUN RX

SKU 30570634 - 1895 kr.

Glamourøs er en underdrivelse, når det gælder de opadgående, kantede linjer i dette stel. En mønstret, gennemsigtig forside i kombination med den skinnende sorte acetat skaber et drastisk look, der stjæler opmærksomheden.

Se mere

BL1504S

SKU 30570665 - 1895 kr.

Et par runde og ekstravagante stel som disse er essensen af elegance. Delikat, gylden metalfarve fremhæver forsiden, som glider naturligt i ét med de slanke stænger. Marmorfarvet acetat på spidsen af stængerne tilføjer elegance til stellet, der fuldendes af diskret Balmain mærkesignatur.

Se mere

BL1508S

SKU 30570672 - 1895 kr.

Den ultimative statement brille til den moderne, selvsikre kvinde. Det kantede stel med dobbeltbro og i en kulsort farve tiltrækker opmærksomheden til dine øjne. Forgyldt detalje på stængerne tilfører et strejf af luksus til et look, der i forvejen skiller sig ud.

Se mere

BL1524S

SKU 30570764 - 1895 kr.

Et kantet stel i et tidløst skildpaddemønster, der giver et cool look, uden du behøver anstrenge dig. Den gyldne detalje på forsiden tiltrækker opmærksomhed til dine øjne og matcher det diamantformede design, som kommer til syne på de gennemsigtige stænger.

Se mere

BL1084S

SKU 30571310 - 1895 kr.

Giv dit hverdagslook et løft med en eksplosion af farve som denne dybe bordeauxfarvede brille. Delikate og forgyldte detaljer på den sænkede næsebro og stængerne står i stærk kontrast til den kraftige forside i acetat, som tilsammen giver et kantet, men samtidig elegant look.

Se mere
1084S Arm

Olivier Rousteing

I 2001 blev Olivier Rousteing i en alder af kun 24 år udnævnt til designer for Balmain som den yngste kreative direktør siden Yves Saint Laurent. Hans vedvarende indflydelsesrige og kommercielle designsucces hos Balmain har givet Olivier en fast plads i den tætte kreds af respekterede designere.

Inspireret af selvsikkerheden hos sin egen tids generation af moderne, magtfulde kvinder holder Olivier samtidig fast i mærkets historiske omdømme som førende inden for skræddersyede og traditionelle teknikker, der matcher æstetikken i Pierre Balmains ’Jolie Madame’.

Rousteing har tilpasset det historiske modehus til SoMe generationen, hvilket viser sig i hans samling af følgere til #BalmainArmy, som omfatter både high-fashion modeller og kendisser som Rihanna og Kim Kardashian West. Balmain fastholder sin position som indbegrebet af et parisisk couture modehus – essensen af elegance og ekstravagance.