Vores kontaktlinser

Her finder du alt, du skal vide om kontaktlinser hos Louis Nielsen. Hos os kan du bl.a. få Danmarks billigeste kontaktlinseabonnement. Er du ny til kontaktlinser, anbefaler vi, at du besøger en af vores butikker og får kvalificeret vejleding af en optiker, så vi sammen kan finde den rette kontaktlinse til dig.

Kontaktlinseabonnement hos Louis Nielsen

Kontaktlinseabonnement hos Louis Nielsen

Find det kontaktlinesabonnement der passer til dig, dine øjne og dit behov. Vi tilbyder bl.a. Danmarks billigeste kontaktlinseabonnement for 1-dagskontaktlinser, men der er også mulighed for vælge blandt andre abonnementstyper.

Læs mere

Køb kontaktlinser online

Nu kan du bestille dine kontaktlinser i vores online shop og få dem sendt direkte hjem til dig selv. Vi tilbyder et godt udvalg og har bl.a. mærker som Acuvue og Easyvision.

Se udvalg
Køb kontaktlinser online
Køb kontaktlinser i butik

Køb kontaktlinser i butik

Er du ny til kontaktlinser, eller mangler du råd og vejledning omkring hvilke kontaklinser, der passer bedst til dig og dine øjne, kan du altid besøge én af vores butikker, hvor vores uddannet optikere står klar til at hjælpe.

Læs mere

Kontaktlinseguide

Hos Louis Nielsen er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig til en hverdag, hvor du ser alt klart og tydelig, med maksimal komfort og masser af selvtillid. Vi tilbyder kontaktlinser i høj kvalitet og uddannet optikere, der altid står klar med råd og vejledning.

Læs mere
Kontaktlinseguide
Stort udvalg af kontaktlinser

Stort udvalg af kontaktlinser

Acuvue, Dailies og Easyvision er blot nogle af de mærker, vi tilbyder vi vores store udvalg af kontaktlinser. Sammen kan vi finde præcis det mærke, der passer til dig og til dit budget. 

Se udvalg

Synstest til kontaktlinser

Bruger du kontaktlinser, eller er du ny og ønsker at prøve kontaktlinser for første gang, anbefaler vi, at du booker en synstest til kontaktlinser. Vores uddannede optikere giver dig en tydelig og klar vejledning omkring kontaktlinser og dine øjne. 

Læs mere
Synstest til kontaktlinser