Lad dine glas tilpasse sig lyset

Få et par briller til alle lysforhold.

  • Giver dig et komfortabelt syn under alle lysforhold.
  • Reagerer på skiftende lysforhold og reducerer blænding, overbelastning af øjnene og øjentræthed.
  • Blokerer 100% for UV-lys, hvilket er med til at forebygge kort- og langtidsskader på dit syn og dine øjne.
  • Klik på pilene og se, hvordan farveskiftende glas ser ud i henholdsvis udendørslys, indendørslys og i forskellige farver.

Tilgængelige farver:

Bestil en synstest og få en snak med vores optikere om, hvad farveskiftende glas kan gøre for dig.

Du kan også se vores andre typer overfladebehandlinger her.

Du kan få farveskiftende glas med vores 2for1. Du betaler kun for det dyreste par briller, andet par er gratis. Se vores tilbud og kampagner og få mere at vide.

Få svar på dine spørgsmål

Hvad er UV-stråler?

UV-stråler er usynlige stråler, der primært kommer fra solen, men der findes også kunstige kilder til UV-stråler som fx et solarium.

Der findes tre typer UV-stråler: UVA, UVB og UVC. Fordi ozonlaget stopper UVC-stråler fra at nå jordens overflade, anses UVA- og UVB-stråler for dem, der kan forårsage mest skade på både din hud og dine øjne.

Jeg har problemer med blænding i stærk sol. Hvad kan jeg gøre ved det?

En optiker kan give dig briller, der mindsker problemet. Farvede og farveskiftende glas – der reagerer ved at blive mørkere, når lyset bliver skarpt – kan især være en god løsning. Hvis du har brug for briller til at køre bil, skal du huske, at farveskiftende glas ikke virker så godt i moderne biler, fordi deres forruder indeholder et filter, der blokerer uv-lys. Det er uv-lyset i sollyset, der får farveskiftende glas til at blive mørkere. Problemer med blænding forværres ofte med alderen. Det er sommetider forbundet med udvikling af grå stær.