Klarere syn, når du er udenfor

Stærkt lys og blænding har indflydelse på, hvor godt du kan se, og hvor komfortable dine øjne er, i forskellige situationer. Polariserede glas beskytter mod lys og genskin og giver derfor en bedre synsoplevelse.

  • Forbedrer visuel komfort og kontrast.
  • 100% UV-beskyttelse af dine øjne mod det skadelige sollys og mindre behov for at knibe øjnene sammen.
  • Velegnede til kørsel og aktiviteter som for eksempel skiløb, sejlads og fiskeri.
  • Polariserede glas kan have indflydelse på, hvordan du ser LCD-skærme. Spørg vores optikere i butikken og find ud af, hvilke solbrilleglas, der passer til dig og din livsstil.
  • Træk pilene fra side til side og oplev klarheden og detaljerne med polariserede glas.

Passer til:

  • Water
  • Sun

Bestil en synstest og få en snak med vores optikere om, hvad polariserede glas kan gøre for dig.

Du kan også se vores andre typer af overfladebehandlinger her.

Du kan få polariserede glas med vores 2for1. Du betaler kun for det dyreste par briller, andet par er gratis. Se vores tilbud og kampagner og få mere at vide

Få svar på dine spørgsmål

Hvad er UV-stråler?

UV-stråler er usynlige stråler, der primært kommer fra solen, men der findes også kunstige kilder til UV-stråler som fx et solarium.

Der findes tre typer UV-stråler: UVA, UVB og UVC. Fordi ozonlaget stopper UVC-stråler fra at nå jordens overflade, anses UVA- og UVB-stråler for dem, der kan forårsage mest skade på både din hud og dine øjne.

Jeg har problemer med blænding i stærk sol. Hvad kan jeg gøre ved det?

En optiker kan give dig briller, der mindsker problemet. Farvede og farveskiftende glas – der reagerer ved at blive mørkere, når lyset bliver skarpt – kan især være en god løsning. Hvis du har brug for briller til at køre bil, skal du huske, at farveskiftende glas ikke virker så godt i moderne biler, fordi deres forruder indeholder et filter, der blokerer uv-lys. Det er uv-lyset i sollyset, der får farveskiftende glas til at blive mørkere. Problemer med blænding forværres ofte med alderen. Det er sommetider forbundet med udvikling af grå stær.