Clip-on solbriller

Clip-on solbriller er en smart og stilfuld måde for dig at benytte solbriller samtidigt med, at du har dine almindelige briller på. Med clip-on solbriller får du en frihed til at sammensætte din solbrillestil, så den passer til dig. Det giver dig mulighed for at skifte clip-on solbrillerne, så glassets farve passer til dit outfit.

Fit over solbriller 

Fit over solbriller er en smart mekanisme der giver dig mulighed for at tilføre dine solbriller ovenpå dine briller. På den måde behøver du ikke solbrilleglas med styrke, og slipper også for at skulle købe nye, hvis dit syn ændrer sig. 

Det giver dig en sikkerhed ved dine solbrilleglas, og en længere holdbarhed. Der er derfor god grund til at tjekke clip-ons ud. 

Solbriller ovenpå dine briller

Clip-on solbriller fås i mange forskellige designs og farver. Hos Louis Nielsen kan du helt sikkert finde nogle smarte og spændende clip-on solbriller, der passer til din stil og dine briller. Dermed har du mulighed for at sammensætte en lækker solbrillestil, med clip-on solbriller fra Louis Nielsen. Du kan her på siden tjekke vores udvalg ud. 

Sådan sætter du solbriller uden på briller

Clip-on solbriller til at sætte uden på briller er en super nem måde at gå med solbriller, når du bruger briller hverdagen. Det er lige til at klikke dine clip-ons på dit brillestel. Du fører blot dine clip-on solbriller op til stellet, og fører dem sammen, til de klikkes på plads. Hvordan det enkelte clip-on solbrilleglas klikkes på er forskelligt.

Klar til nye solbriller?

Se vores aktuelle tilbud

Se mere

Hvorfor clip-on solbriller?

Fit over solbriller er et smart valg af solbriller, der giver dig mulighed for at klikke nogle solbrilleglas over dine almindelige briller. Det giver dig en fantastisk mulighed for UV-beskyttelse på dine briller uden, at du skal investere i solbriller med styrke eller et helt separat solbrillestel. Det kan derfor være et godt valg at investere i clip-on solbriller.