Solbriller til sport

Solbriller kan være nødvendigt til sportsgrene, der dyrkes udenfor. Alt fra cykling over skiløb til golf kan fra tid til anden kræve sportssolbriller for udøverne. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde nogle sportssolbriller, der passer perfekt til din sport. Så kan du altid komme ud og få rørt dig, selv i skarp sol.

Cykelsolbriller

Når du cykler i modlys, kan det være en god idé med et par smarte cykelsolbriller fra Louis Nielsen. Så bliver du ikke så træt i øjnene, når du cykler landevejene tynde. Med en UltraClear behandling på dine solbriller får du antirefleks og ridsefast hærdning, der giver dig klarere og mere komfortabelt syn.

Løbesolbriller

Løb kan dyrkes i alle slags vejr, men det er ofte skønnere at løbe i solskin. På sådanne dage er solbriller uundværlige. Almindelige solbriller kan dog være irriterende at løbe med. Der kan løbesolbriller være et fedt alternativ, der passer godt til en god løbetur. Kig forbi Louis Nielsen, hvis du er på udkig efter et par smarte solbriller til løb.

Golfsolbriller

Golf er en sport, hvor det er vigtigt at have styr på sit udstyr og god koncentration. En solstråle i øjnene kan give problemer med spillet. Derfor er et sæt sportssolbriller et rigtig godt valg. Tilføjelsen af en UltraDrive belægning, vil styrke dine solbrillers modstand mod UV-lys. UltraDrive reducerer desuden blænding og forstærker kontraster så du kan spotte greenen. 

Klar til nye solbriller?

Se vores aktuelle tilbud

Se mere

Sportssolbriller med styrke

Bruger du briller til hverdag, og har du brug for sportssolbriller? Så kan det være en god idé at anskaffe dig et par smarte sportssolbriller med styrke. Det gør det nemmere for dig at dyrke sport i sollyset uden, at du skal besvære dig med dine almindelige briller og solbriller. Er du på udkig efter sportssolbriller med styrke? Så kig forbi din lokale Louis Nielsen.