Polariserede solbriller​

Undgå solens genskær med solbriller med polaroiserede glas

Polariserede solbriller gør dine øjne afslappede, da de giver god beskyttelse mod reflekteret og skarpt sollys.

Er du glad for at være ude i naturen? Elsker du at fiske, stå på ski eller at cykle – så er solbriller med polariserede glas det sikre valg. 

Polariserede solbriller er universelle, og de fungerer til al slags vind og vejr. Få et tilbud på en cykelbrille, fiskebrille eller skibrille her. 

Polariserede glas hos Louis Nielsen 

Modsat almindelige solbriller, eliminerer polariserede glas 99,9% af genskinnet fra horisontale overflader som våde veje, vand og sne. Når du først har oplevet forskellen, vil du aldrig bruge almindelige solbriller igen. Hos Louis Nielsen kan du tilkøbe polariserede glas til dine solbriller til kun 1100 kr. – i et hav af forskellige farver. 

Se alle vores solbriller

Hvorfor skal du vælge polariserede solbriller?

Elsker du at dyrke udendørs sport, befinder du dig tit ved vandet eller går du lange ture? Her er fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge polariserede solbriller. 

  1. De gør ikke kun farver tydeligere, de gør dit syn klarere. 
  2. De er gode til alt fra bilkørsel til udendørs aktiviteter.  
  3. De hjælper med at lindre øjenbelastning. 
  4. De fjerner blænding fra solen. 
  5. De har 100% UV-beskyttelse.  

Fiskebriller med polariseret glas

Lystfiskere kommer tættere på naturen end de fleste. Mange timer ved vandet betyder også, at man skal have det rigtige grej, så man skåner sine øjne samtidig med, at man får den bedste oplevelse. Hos Louis Nielsen går vi op i kvalitet, hvorfor vi har samlet nogle af de allerbedste og kvalitetssikre polaroid fiskebriller, som bedst egner sig til fiskeri. Vi har både fiskebriller med styrke og uden.

Klar til nye solbriller?

Se vores aktuelle tilbud

Se mere

Vidste du… 

At 80% af dine sanseindtryk går gennem dit syn. Dine øjne spiller en stor rolle i den måde, du oplever verden omkring dig, så det er vigtigt at holde dem sunde. Med tiden kan dit syn og dine behov ændre sig, uden at du bemærker det. Vi anbefaler derfor en regelmæssig synstest for at opdage og måske endda forebygge problemer med dit syn.