Louis Nielsen Aalborg – din lokale optiker

Aalborg er Danmarks 4. største by, så naturligvis kan du finde vores butikker flere steder i byen. Besøg din lokale Louis Nielsen butik i Aalborg, hvor vores kompetente personale vil tage sig af dig og dit syn. 

Du finder en Louis Nielsen optiker i Aalborg her:

Louis Nielsen ved Gammeltorv

I Aalborg centrum har vi en central placering tæt på det meste, og du er altid velkommen, til at kigge ind til en synstest eller for at se på vores gode tilbud på briller. Du finder os lige ved Gammeltorv på hjørnet ud mod Østerågade. Vi har en stor lys butik og et altid venligt og serviceminded personale.

Louis Nielsen i Aalborg Storcenter

I Aalborg Storcenter ligger vi på Rød Gade, helt yderst mod indgangen. Butikken har et stort sortiment af kvalitetsbriller og kontaktlinser. Butikken er ideel for dig, der skal parkere bilen, handle andre ting på vejen, og som holder af lange åbningstider i weekenderne.

Louis Nielsen på Hobrovej

Ude på Hobrovej i Aalborg SV finder du Bilka Skalborg. Her finder du også en Louis Nielsen butik, som vi har indrettet i din lokale Bilka. Hurtigt og nemt kan du booke en synstest i butikken, når du alligevel er i Bilka for at foretage dine indkøb. Kom ind og få en snak med vores kompetente medarbejdere og se vores gode tilbud på briller og kontaktlinser. 

Briller og optiker i Aalborg – Prøv en synstest hos Louis Nielsen

Du kan selvfølgelig få foretaget en synstest med sundhedstjek i vores tre butikker i Aalborg. Vores dygtige optikere i Aalborg Storcenter, centrum og Skalborg står alle klar til at hjælpe dig med dit syn.

Få undersøgt dine øjnes generelle sundhedstilstand med en KompletSyn test, og få svar på, om du har symptomer på øjensygdomme som grøn stær, grå stær eller øjenforkalkning (AMD).

Aalborgs bedste udvalg af briller og kontaktlinser

Vores mange butikker giver dig Aalborgs bedste udvalg af stel og designerbriller. Louis Nielsen køber stort ind til alle de mange butikker, og du kan derfor regne med de laveste priser og et kæmpe udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller.

Vi bestræber os på at være synlige og til stede i lokalsamfundet. Vi deltager aktivt i byens liv og handel. Vi ses i Aalborg og omegn.