Optiker København – Find dine briller hos Louis Nielsen

Leder du efter de billigste briller i flot design? Se efter den nærmeste Louis Nielsen butik, hvor du finder et kæmpe udvalg af briller og kontaktlinser. Du får landets bedste service af vores kompetente personale, der står klar til at tage sig af dig og dit syn.

Find brillebutikker i København

Find vores optikere i København her:

Optiker i København K

Leder du efter briller i København, finder du Louis Nielsen på vej til Strøget, på Købmagergade. Vores optikerbutik ligger lige ved Kultorvet og er nem at finde. Butikken har et stort udvalg af solbriller og brillestel, og vi tilbyder altid synstest med sundhedstjek, kompetent vejledning af vores dygtige optikere og gode tilbud på både briller og kontaktlinser. 

Brillebutik ved Frederiksberg Centeret

Frederiksberg har selvfølgelig sin egen Louis Nielsen. Butikken finder du ude på Falkoner Alle, lige i forlængelse af Frederiksberg Centeret. Det er nemt og praktisk at vælge butikken på Frederiksberg, fordi den er tæt på metro og kort afstand til gratis parkering. Du er altid velkommen til kigge ind i butikken og se vores store udvalg af briller og kontaktlinser.

Kontaktlinser og briller på Amager

I hjertet af Amager finder du vores butik på Amagerbrogade, tæt på butikker og metro. Butikken har altid et stort og varieret udvalg af briller og kontaktlinser. Kom ind og få en grundig synstest med sundhedstjek, foretaget af vores dygtige optikere.

Synstest og brillebutik på Østerbro

Kom ind og få foretaget en synstest med sundhedstjek i vores butik på Østerbro. Butikken finder du lige ved Trianglen. Vores dygtige personale glæder sig, til at servicere dig i butikken med både synstest og gode tilbud på brillestel.

Brilleforretning på Fisketorvet

Louis Nielsen har åbnet en ny brilleforretning i Fisketorvet Shoppingcenter på Kalvebod Brygge. Her får du samme udvalg og samme gode service og kvalitet som I alle vores andre optikerforretninger. Besøg os og se vores udvalg af briller, når du i forvejen er på shoppingtur og bestil tid til en synstest i vores butik på Fisketorvet her.

Louis Nielsen i Valby

Midt i Valbys pulserende byliv, ved siden af ostebutikker og fiskehandlere, finder du en af områdets måske bedste brillebutikker. Louis Nielsen i Valby ligger lige ved krydset Sønder Fasanvej og Valby Langgade. Vi tilbyder gode tilbud på stel, kontaktlinser og solbriller med og uden styrke.

Briller i København – butik ved Brønshøj Torv

Der, hvor Københavns Nordvest kvarter møder Brønshøj, finder du et stort udvalg af butikker, heriblandt en af Louis Nielsens bedste butikker. Her sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med dit syn og finde briller, der passer til dig og din stil. Kom ind og giv dig god tid i butikken til nøje at vælge dit favoritstel. Du finder os på Frederikssundsvej 167, tæt på Brønshøj Torv og med gode parkeringsmuligheder i området.

Louis Nielsen - din lokale optiker i Hvidovre

Vi er også i Hvidovre. Her finder du os i Frihedens butikscenter, hvor der er fri parkering og adskillelige pladser foran indgangspartiet. I butikken står vi klar til at hjælpe dig med at tjekke dit syn, give dig vejledning til valg af nye briller, solbriller eller kontaktlinser. Kom ind og se vores store udvalg.

Det bedste udvalg af briller, kontaktlinser og silbriller i København

Vi har butikker over hele landet, og i København finder du hele 7 Louis Nielsen optikere i indre by og omegn. De mange optikerbutikker giver dig til sammen Københavns bedste udvalg af stel og designerbriller. Louis Nielsen køber ind til alle butikkerne, og du kan derfor regne med de laveste priser og bedste udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller.

Bestil tid til en synstest med sundhedstjek hos din lokale Louis Nielsen optiker i København her. Alle vores butikker udfører vores synstest KompletSyn, hvor du får et helhedstjek af dine øjnes generelle sundhed. KompletSyn kan bidrage med at opdage eventuelle øjensygdomme på et tidligt stadie. Læs mere om KompletSyn her.