Beskyttelse og holdbarhed

Med UltraClear SuperClean får du et klarere syn, og dine glas ser pænere ud.

  • Overfladebehandling med super antirefleks forhindrer irriterende refleksioner fra for eksempel computerskærme og modkørende biler.
  • Dine øjne er mere synlige gennem glasset, så andre ser dig og ikke kun dine brilleglas.
  • Ridsefast hærdning beskytter dine glas mod ridser og almindeligt slid.
  • Vandafvisende, smudsafvisende og antistatiske egenskaber betyder, at glassene holder sig rene i længere tid og er nemmere at rengøre.

Bestil en synstest og få en snak med vores optikere om, hvad UltraClear SuperClean glas kan gøre for dig.

Du kan også se vores andre typer overfladebehandlinger her.

Du kan få UltraClean SuperClear glas med vores 2for1. Du betaler kun for det dyreste par briller, andet par er gratis. Se vores tilbud og kampagner og få mere at vide

Få svare på dine spørgsmål

Hvad er fordelene og ulemperne ved brilleglas af polykarbonat?

Brilleglas af polykarbonat fremstilles vha. sprøjtestøbning. Disse glas er meget slagfaste og er derfor ideelle til børn, sportsudøvelse og arbejdsbrug i industrien. Materialet yder også god uv-beskyttelse og har et højere brydningsindeks end CR39. Ulempen ved polykarbonatglas er, at de ikke er så ridsefaste, men når de får en overfladebehandling, der gør dem mindre modtagelige over for ridser, bliver de en smule mindre slagfaste. Denne type glas er desuden svære at farve.

Mine brilleglas er ridset. Kan de slibes, eller skal jeg have nye glas?

Det er ikke muligt at slibe brilleglas for at fjerne ridser uden at ændre glasstyrken. Det ville derfor medføre, at du skulle købe nye glas. Det er muligt at beskytte glassene ved at give dem en speciel overfladebehandling. Når du beder om at få nye glas (eller overvejer at købe nye briller), kan du spørge optikeren, om du kan få glas med en overfladebehandling, der reducerer risikoen for ridser. Dermed minimeres forekomsten af ridser, så du kan beholde glassene længere.