Solbriller med styrke – Se dine muligheder her!

Solbriller med styrke

Se klart og beskyt dine øjne mod solen

 

Køb solbriller med styrke og gør dit liv lidt lettere: De beskytter dine øjne mod solens stråler og sikrer, at du stadig kan se skarpt og klart.
Hos Louis Nielsen finder du mange muligheder inden for solbriller med styrke – hvad enten du skal bruge solbriller med minus styrke
eller plus, polaroid solbriller med styrke eller blot et par billige solbriller med styrke som et ekstra sæt til bilen.

Smarte solbriller med styrke til kvinder

Hos Louis Nielsen kan du få dame solbriller med styrke fra 795 kr. inkl. enkelstyrkeglas. Vores sortiment indeholder en række forskellige stilarter – alt fra de moderne runde solbriller til retro eller vintage solbriller. Du er sikker på at kunne finde et par solbriller med styrke, der passer til din personlige stil i vores sortiment.


" " Runde former, wayfarer inspireret eller katteøjne facon, vi har en stilart der passer til dig" "

Moderne solbriller med styrke til mænd

Solbrillemoden for mænd er klassisk med moderne undertoner. Moderne faconer og materialer gør hver enkelte brille helt unik. Så hvilket look ønsker du? Gå på opdagelse blandt vores mange herre solbriller med styrke og vælg en solbrille, der matcher din personlighed.


" " Et klassisk touch, med skæve detaljer og former" "

Solbriller med styrke til børn

Vores nye kollektion af solbriller med styrke til børn er fyldt med sjove detaljer og spændende farver. Samtidig beskytter solbrillerne barnets øjne mod solens stråler, når det leger udenfor.


" " Sjove detaljer og spændende farver, gør disse solbriller til en leg at bære" "

Stort udvalg af designer solbriller med styrke

Uanset om du er på udkig efter et klassisk solbrille look, eller om du går efter retro stilen, har vi et bredt udvalg af alle stilarter. Med vores udvalg af designer solbriller med styrke er du sikker på at finde en solbrillestil, der passer dig, hvad enten du er til skarpe farver, tidløst design eller noget helt tredje.

 

Vores solbriller med styrke er designet til den mode- og prisbevidste kunde, med sans for detaljer og godt håndværk.

 

Sikker i solen

Alle solbriller skal være med BSEN1836: 1997 eller CE Kitemark og markeret UV 400

Polariserede solbriller er populære blandt folk, der opholder sig meget udendørs eller dyrker udendørs sport som golf, løb og cykling. Det er de, fordi glassene fjerner genskin. Det er også en fordel, når du kører bil i solen, og der er genskin fra bygninger eller andre biler mm. Derudover kan polarisede solbriller være til stor fordel for lysfølsomme personer, der har brug for at skåne deres syn.

Farveskiftende glas reagerer på UV-stråler og toner herefter dine glas. Denne funktion er især nyttig, hvis du er meget lysfølsom og ikke altid har dine solbriller med dig. Da farven aktiveres af UV-stråler, bliver glassene ikke helt gennemfarvet ved bilkørsel, da mange bilruder er UV-behandlet. Det er derfor en god idé stadig at have et par solbriller liggende i bilen.

Glas muligheder til dine solbriller med styrke

Alle vores solbriller med styrke leveres med enkelstyrkeglas, men du kan som tillæg også vælge tyndere og lettere glas, polariserede glas eller med glidende overgang, så du kan læse din bog i solen. Du kan således få solbrilleglas med præcis de samme egenskaber som dine almindelige brilleglas, så du slipper for at skulle vænne dig til noget nyt.

  • Farver

  • UV filter

  • Ultraclear

  • Ekstra tynde og lette glas

  • Polarid

  • UltraDrive

  • Farveskift