Lille beskyttelse med stor betydning

Hvis du mister synet kan det aldrig erstattes. Og øjenskader som kunne være undgået med et par sikkerhedsbriller er svære at acceptere.

Vores sikkerhedsbriller kan holde til lidt af hvert, og de er lavet til at blive brugt af medarbejdere hver dag fra morgen til aften, året rundt. Uanset om det er indendørs eller udendørs, til lands, til vands eller i luften, så kan de klare opgaven.

For at kunne holde til hverdagens krævende arbejdssituationer, er alle sikkerhedsbriller fra Louis Nielsen certificerede og CE mærkede i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse.

Vi har et stort udvalg af funktionelle og komfortable sikkerhedsbriller til forskellige arbejdssituationer, hvor behovet for sikkerhedsbriller med synskorrektion er afgørende for medarbejderens syn og sikkerhed.

Hvad du bør vide om sikkerhedsbriller

Det skal selvfølgelig være sikkert at gå på arbejde. Med vores sikkerhedsbriller er dine medarbejdere godt beskyttet, uanset hvad de arbejder med. Alle vores sikkerhedsglas fås naturligvis med styrke, så de kan optimeres til den enkeltes syn.

Tilpasning til arbejdsopgaver

Vi hjælper med at afdække dine medarbejderes behov ud fra en synstest og information om deres konkrete arbejdsopgaver. Det sikrer, at din virksomhed lever op til alle krav, og at dine medarbejdere får de bedste arbejdsbetingelser.

CE mærkede sikkerhedsstel

Louis Nielsen har et omfattende udvalg af sikkerhedsbriller. Alle stel er CE mærkede og fås både i metal og plast i forskellige faconer og udformninger for optimal komfort.

Glastyper og glasmaterialer

Hos Louis Nielsen er et godt og sundt syn vigtigt, og på mange arbejdspladser stilles der i dag store krav til et perfekt og sikkert syn.

Alle vores glas leveres standard med en slagfast og
ridsefast UltraTough overfladehærdning, og kan
desuden leveres i mange forskellige typer og tilvalg, inklusiv enkeltstyrke og flerstyrke glas.

Vores flerstyrke glas er produceret ved hjælp af avanceret Digital Inner Surface teknologi, som sammenlignet med tradionelle produktionsmetoder, resulterer i forbedret synsklarhed og brugerkomfort.

Testkrav til sikkerhedsbriller

For optiske sikkerhedsbriller gælder følgende to klassificeringer om holdbarhed.

EN166:2002 - Kategori S
Stel og glas modstår en 22 mm stålkugle på 43 gram droppet fra 1.3 meters højde med en hastighed på 5 m/s (18 km/t). Glasset skal forblive i stellet og må ikke blive knust. Stellet skal ligeledes forblive intakt.

Anvendelsesområder:
Almindelige produktionsvirksomheder eller laboratorier med lav mekanisk påvirkning.

EN166:2002 - Kategori F
Stel og glas med yderligere robusthed modstår en 6 mm stålkugle på 0,86 gram med en hastighed på 45 m/s (162 km/t). Glasset skal forblive i stellet og må ikke blive knust. Stellet skal ligeledes forblive intakt.

Anvendelsesområder:
Samme som (EN166:2002 S) samt tungere industriproduktioner og mekaniske værksteder hvor der er risiko for kraftig mekanisk påvirkning.

Dit ansvar som arbejdsgiver

Som arbejdsgiver er du ansvarlig for et godt arbejdsmiljø. Ifølge arbejdsmarkedsloven gælder det også både skærmbriller og sikkerhedsbriller, hvis medarbejderne har brug for det.