The Manhattan Fall Collection

Vær Dig Selv

Manhattans tiltrækning er svær at modstå. Som insekter tiltrækkes af lyset, drages vi af stedets lyde, puls og dynamik. Manhattan er et symbol på den amerikanske drøm, hvor folk lever deres liv og udlever deres ambitioner, som om hele verden kigger på.

I hverdagen kan det nogle gange være svært at bryde reglerne og gøre, hvad du vil. Med Manhattan Fall giver Louis Nielsen dig et venligt skub til at være mere modig. Denne kollektion af stel fremhæver din intellektualitet, men også de cool og spontane sider af din personlighed.

Kollektionen består af klassiske 70'er inspirerede aviator-stel og overdimensionerede stel i et miks af blandede materialer og metal. Manhattan Fall hjælper dig med at være den, du virkelig er, eller gerne vil være.

 

Vores Vigtigste Sans

Synet er vores vigtigste sans, og op mod 80 % af vores sanseindtryk kommer gennem synet. Det er derfor vigtigt at passe godt på dit syn. Hos Louis Nielsen anbefaler vi, at du hvert andet år hele livet igennem får foretaget et tjek af synet, da dit syn ændrer sig med tiden.

Med vores KompletSyn får du ikke kun en omfattende synstest, men også et sundhedstjek af dine øjne. Undersøgelsen giver optikeren mulighed for at opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som grøn og grå stær, AMD (øjenforkalkning) og andre alvorlige sygdomme som blodpropper og forhøjet blodtryk.

Står det ikke helt skarpt?

Vilkår og betingelser

Gælder ved køb af briller fra prisgruppe 1295 kr. og op. Det billigste par er med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Synsprøve ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller tilbud og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers.