Ansigtsform

Ansigtsform

Ovalt

Ovale ansigter har ensartede proportioner og er blødt afrundede. Hvis du har en oval ansigtsform, vil næsten alle stelformer passe dig; hvorfor ikke lade eventyrlysten råde og prøve nogle moderne, kantede former?

Rektangulær

Rektangulære ansigter har normalt en dybere pande, længere næse eller firkantet underkæbe. Hvis du har en rektangulær ansigtsform, anbefaler vi et stel med en kraftig brynlinje for at få dit ansigt til at se bredere ud. Undgå smalle stel, der får det til at se længere ud.

Stylistens valg

Rundt

Runde ansigter plejer at være ret korte med en bredere pande, fyldige kinder og en rund hage. Hvis du har et rundt ansigt, skal du overveje kantede stel, fordi de retter opmærksomheden imod ansigtets øverste halvdel, og undgå ovale eller runde stel.

Firkantet

Hvis dit ansigt har samme bredde og længde, og du har en bred pande og en stærk kæbe, befinder du dig formentlig i denne kategori. Til denne ansigtsform skal du overveje ovale eller runde stel, fordi de bløder kæbelinjen op. Undgå firkantede stel, da disse vil fremhæve dine kantede ansigtstræk.