Hvad koster flerstyrkeglas med smartphone-zone?

Flerstyrkeglas er ikke bare flerstyrkeglas. De fås i mange forskellige varianter, og nogle af dem er specielt udviklet til vores moderne måde at leve på med et stigende forbrug af digitale skærme. Så det dyre spørgsmål er, om den nye teknologi også kan ses på prisen? Og hvis ja, hvordan? 

Bruger du allerede flerstyrkeglas, så ved du sikkert også, at de er dyrere end enkeltstyrkeglas. Det giver god mening, fordi de er mere komplekse at fremstille og skal tilpasses dine øjne. Men hvad sker der med prisen, når vi tilfører yderligere nye features og ekstra fordele til glassene? Tager den så et nyk opad? Ofte ja, men som regel kun et lille nyk. 

Hvad kan du få ud af det?

Hvis du er glad for din smartphone og ofte tjekker mails, læser sms’er eller ser videoer, kan flerstyrkeglas med smartphone-zone godt være noget for dig. Især fordi du både vil få et skarpt syn og mindre bøvl i løbet af en dag. Altså win-win. Du slipper for besværet med at tage brillerne af og på konstant, for at kunne læse nyheder, sende sms’er eller tjekke de sociale medier. Den nye type glas gør det også både nemmere og hurtigere at skifte mellem synsafstande, da dine øjne skal arbejde mindre for at finde det rigtige fokus.

Det er en god ting, dels fordi vi i gennemsnit tjekker vores smartphone 12 gange i timen, men også fordi, det er hårdt for øjnene konstant at skulle skifte fokus, hvilket får flere og flere af os til at klage over hovedpine, trætte, tørre øjne og et slørret syn. Kort sagt kan flerstyrkeglas med smartphone-zone være den redning, som trætte og stressede øjne higer efter.

SuperDigital – passer til dit liv

Vi har designet et flerstyrkeglas, som passer til smartphone-brugeren og i det hele taget passer ind i vores digitale liv. Når vi læser på en smartphone, har vi skærmen tættere på, end når vi læser i en bog. Vores flerstyrkeglas med smartphone-zone har en speciel digital zone, som er særligt udviklet til den måde, vi bruger og holder vores smartphone på – glassene sørger for, at dine øjne hurtigere vil vænne sig til de forskellige synsafstande. Og du vil kunne undgå de fysiske gener, der kan være forbundet med at bruge glas, som ikke opfylder dine synsbehov optimalt. Men hvad er prisen så for disse glas? Den begynder ved 4700 kr. Den afhænger også af dine ønsker, og om du vil have polarisering og andre tillæg. 

Måske skulle du overveje at opgradere dine næste flerstyrkeglas, så de også kan bruges til din smartphone?

Se nærmere på Louis Nielsens SuperDigital flerstyrkeglas her.

Læs mere