Prisvenlige flerstyrkeglas uden at gå på kompromis med kvaliteten – hvordan?

Flerstyrkeglas koster mere end enkeltstyrkeglas. Der er dog ingen grund til at betale mere end nødvendigt for dine glas med flerstyrkeglas. Hos Louis Nielsen er vi kendt for vores rimelige priser. Men hvordan kan vi tilbyde det og stadig levere god kvalitet?

Flerstyrkeglas er komplekse at producere, og én udgave passer ikke til alle. De er – eller bør være – tilpasset dine præcise behov, og oftest er prisen højere end glas med enkeltstyrke. Men tro ikke, at "det ikke handler om prisen", fordi når du først har fundet den perfekte løsning til dig, er der ingen grund til at betale mere end nødvendigt. Hos Louis Nielsen er glas med flerstyrkeglas prissat højere end enkeltstyrkeglas, men selv disse glas ligger på et rimeligt prisniveau. Og der er en historisk og logisk grund til det.

Rimelig pris, men hvordan?

Specsavers (i Danmark Louis Nielsen) blev grundlagt i 1984 med en klar mission: At gøre optikerservice af høj kvalitet tilgængelig for alle. Siden da er vi vokset støt, men missionen lever i bedste velgående. I dag står vi for det meste af den proces, dine briller gennemgår, fra fremstilling af glassene til slutproduktet på hylden.

Dette er godt for Louis Nielsen, men det er også godt for kunden, som ønsker glas i høj kvalitet, men ikke ser nogen grund til at betale for meget for dem.

Og faktisk har væksten i Louis Nielsen/Specsavers gjort det lettere at leve op til vores oprindelige løfte. Jo flere kunder, der går til Louis Nielsen, jo flere stel, glas og kontaktlinser sælger vi. Dette gør det muligt at tilbyde høj kvalitet til lavere priser. Desuden er vi en familieejet virksomhed. Dette gør det lettere at holde priserne på et rimeligt niveau, da vi ikke behøver at opfylde økonomiske forventninger fra aktionærer. Vi kan holde priserne nede.  

Behov for nye briller?

Se Louis Nielsens sortiment af flerstyrke kvalitetsglas her

Læs mere

Så hvad med mine flerstyrkeglas?

Selvfølgelig gælder den rimelige pris hos Louis Nielsen også for flerstyrkeglas. Og måske er det endnu mere relevant her, da du kan spare ganske meget, når du beslutter, at du er klar til at få flerstyrkeglas. Faktisk kan det betale sig at foretage en hurtig undersøgelse af markedet – hvor du sandsynligvis vil opleve, at priserne hos Louis Nielsen er billigere end hos andre optikere for de samme glastyper. Alt i alt: Ja, glas med flerstyrkeglas er dyrere end traditionelle enkeltstyrkeglas. Men hvorfor betale for meget for dem?