Hvorfor vælge Louis Nielsen?

hvorforvaelgeLN_979x311

Markedsleder siden 2009
Louis Nielsen er uden sammenligning branchens hurtigst voksende virksomhed. I 2005 var vi godt 30 butikker og i dag har vi knap 80 butikker. Louis Nielsen sælger årligt mere end 375.000 briller! Ser man på antal solgte briller, har Louis Nielsen været markedsleder i Danmark siden 2009. Vi er med andre ord gearet til at håndtere selv meget store mængder briller og det er uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Årtiers kundetilfredshed
Siden grundlæggelsen i 1978 har det været Louis Nielsens grundidé at levere briller og kontaktlinser i høj kvalitet til faste lave priser. Vores firmakultur bygger på respekt for den enkelte, ansvar, muligheder samt først og fremmest: Kundeservice i alle led af virksomheden. Vi servicerer i dag en lang række virksomheder, herunder flere af Danmarks allerstørste virksomheder og kommuner omkring levering af skærmbriller og sikkerhedsbriller til deres ansatte, hvor høj kvalitet og service ikke koster det hvide ud af øjnene.

Vi er alle vegne
Louis Nielsen er landsdækkende og tæller mere end 600 engagerede og kvalificerede medarbejdere, heraf omkring 130 autoriserede optikere. Som virksomhed kan du dermed være sikker på, at vores synsprøver udføres af uddannede optikere og med det nyeste udstyr på markedet. Uanset hvor virksomheden befinder sig, er kompetent og hurtig service lige om hjørnet.