Hvad er flerstyrkeglas med smartphone-zone?

Tro det eller ej, men der findes et flerstyrkeglas specielt udviklet til alle os, som tager brillerne af og på i ét væk for at se på vores smartphone. Hvis dine øjne hurtigt bliver trætte, kan flerstyrkeglas med smartphone-zone være lige nøjagtigt det, de har brug for. Vil du gerne vide mere? Så læs, og bliv klogere. 

I gennemsnit tjekker vi vores smartphone hvert 12. minut. Jo, den er god nok, hvert 12. minut. Ofte gør vi det, mens vi faktisk er i gang med noget helt andet som fx at se nyheder, film eller en fodboldkamp på tv. Det betyder, at vi skifter fokus ofte og dermed sender vores øjne på mere eller mindre konstant overarbejde. Så hvis du allerede bruger flerstyrkeglas, kan flerstyrkeglas med smartphone-zone være det, dine øjne har brug for. Med andre ord vil det give dem en lettere overgang fra én afstand til en anden. 

2 km om dagen

Det kommer næppe bag på nogen, at vores øjne ikke er skabt til smartphonen. Men vidste du, at vi i gennemsnit scroller 2 km på vores smartphone om dagen? Det er 14 kilometers scrollen ned på skærmen om ugen – en distance vi sikkert ville have bedre af at løbe. For en særlig gruppe af os betyder det, at vi i ét væk tager brillerne af og på for at kunne tjekke vores smartphone.

Det drejer sig primært om os, som er over 40 år, fordi vores øjne ikke længere automatisk tilpasser sig. Hvis du i dag bruger briller med flerstyrkeglas, ved du, at det hele handler om den afstand, der er mellem dine øjne og det, du skal se på. At læse er én ting. At køre bil noget andet. Og at se på en smartphone noget helt tredje, fordi afstanden og vinklen skiller sig ud fra den måde, vi normalt læser på. Kort sagt, så kræver et moderne liv moderne løsninger. Og sådan en løsning er flerstyrkeglas med smartphone-zone.

Sådan fungerer de

Som navnet siger, er flerstyrkeglas med smartphone-zone flerstyrkeglas med en speciel digital zone. De er udviklet til den afstand, der er mellem dine øjne og din smartphone og den vinkel, vi holder smartphonen i. Du kan uden problemer skifte fokus fra at læse i en bog til at tjekke din smartphone eller se ud i rummet. Med de nye glas bliver overgangen simpelthen både nemmere og hurtigere. Som en ekstra feature fås flerstyrkeglas med smartphone-zone med en antirefleksbehandling, som reducerer skærmens refleksioner og dermed giver dig et både skarpt og behageligt syn. 

Måske skulle du overveje at opgradere dine næste flerstyrkeglas, så de også kan bruges til din smartphone?

Se nærmere på Louis Nielsens SuperDigital flerstyrkeglas her.

Læs mere

Hvem kan have glæde af dem?

Måske har du allerede briller med flerstyrkeglas, men hvis du også bruger digitale devices som fx smartphone eller tablet, skulle du overveje flerstyrkeglas med smartphone-zone, næste gang du skal udskifte dine glas. For det første for at få et skarpere syn, men også for at undgå belastninger som hovedpine, træthed, smerter i nakke og skulder og ikke mindst stressede og trætte øjne.