Hvor meget koster briller med flerstyrkeglas?

Det kedelige svar er, at det afhænger af dine behov. Men det er også det rigtige svar. Og dine behov vil også afgøre, om du synes, at prisen på flerstyrkeglas er rimelig.

Er en million kr. meget? Det er det for en bil, men det er det ikke for en lufthavn. Alt er relativt, og det gælder også flerstyrkeglas. Da de er mere komplekse at producere, koster de normalt mere end enkeltstyrkeglas. Men ligesom for almindelige glas varierer priserne. Det vigtigste er dine behov, fordi de afgør, hvilke flerstyrkeglas, der er de bedste til dig. Og hvad det skal koste. Og selvfølgelig spiller dit budget også en rolle.

Hvad påvirker mine behov?

Vi har alle et behov for at kunne se så klart som muligt – på alle afstande. Men salgschefen, der ofte er på farten, har muligvis brug for en anden glastype end hjernekirurgen. Og for langt de fleste af os, som regelmæssigt kører bil, læser en bog og tjekker vores smartphone i løbet af dagen, handler det om at finde den bedste, alsidige løsning. Hvad laver du i fritiden? Har du nogle hobbyer, som kræver en bestemt løsning? Din optiker kan hjælpe dig med at finde de glas, der matcher dine specifikke behov og din livsstil.

Behov for nye briller?

Se Louis Nielsens sortiment af flerstyrke kvalitetsglas her

Læs mere

Hvad påvirker prisen?

Alle flerstyrkeglas har områder med et blødt fokus, men disse områder har forskellige størrelser. Dette påvirker prisen. Standardglas med flerstyrke vil fungere godt for de fleste mennesker, men nogle mennesker sætter pris på den ekstra komfort ved at have større områder til f.eks. at læse, eller de foretrækker glas, som er endnu mere skræddersyede til deres individuelle behov. Desuden kan prisen på dine flerstyrkeglas stige, hvis du vælger egenskaber som ekstra hærdning eller antirefleksbehandling – eller hvis du vælger glas, der er tyndere og lettere end standardglas. Nogle gange er disse ekstra egenskaber dog inkluderet i prisen.