Kontaktlinseguide

Kontaktlinseabonnement hos Louis Nielsen.

Hos Louis Nielsen tilbyder vi billige kontaktlinser i høj kvalitet. Vores sortiment indeholder 1-dagslinser, månedslinser, farvede linser og døgnlinser. Vores kontaktlinse priser afhænger af komfort, bæretid, bygningsfejl, farve og andre specielle egenskaber. Du er altid velkommen til, at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring priser og muligheder.

Du er i gode hænder.

Ønsker du at prøve kontaktlinser, skal du først have foretaget en synstest med sundhedstjek. Her vil optikeren undersøge dine øjne, og finde ud af hvilke styrker du har behov for. Herefter finder du i fælleskab med optikeren, frem til de kontaktlinser som passer til dig og dine behov. Din prøveperiode starter, når du får udleveret de første kontaktlinser, her betaler du ligeledes for den første måned. I prøveperioden kan du opsige dit abonnement med 1-dags varsel, og vi tilbagebetaler det indbetalte beløb. I løbet af din prøveperiode skal du til kontrol med kontaktlinserne, her sikrer optikeren sig, at de sidder ordentligt og at styrken er den rigtige. Når den rigtige styrke og type er fundet, træder dit kontaktlinseabonnement i kraft.

Hos Louis Nielsen tilbyder vi forskellige serviceydelser i forhold til, hvilket kontaktlinseabonnement du vælger. Vores fuldtidsabonnement indeholder flest serviceydelser i form af easycare og vores unikke brilleordning. Ønsker du ikke kontaktlinser på fuldtid, tilbyder vi i stedet en række andre abonnementstyper, læs mere om de forskellige muligheder og hvilke serviceydelser der er tilknyttet, vores forskellige kontaktlinseabonnementer her

Vi bliver jævnligt mødt af forskellige fordomme omkring kontaktlinser. Vi vil derfor gerne aflive nogle af myterne.

Myte #1: ”Er det ikke for svært?”

Det er rigtigt, at det kræver øvelse at bruge kontaktlinser. Vores erfaring er, at når man først har knækket koden, til hvordan de skal håndteres, kan de fleste finde ud af det. Hos Louis Nielsen bliver du guidet igennem hvordan du skal tage kontaktlinserne i, samt ud igen.  Vi sørger altid for, at du er tryg ved at få dem med hjem, før du forlader butikken.

Myte #2: ”Jeg er for gammel til kontaktlinser”

Der er ingen aldersgrænse for, hvornår man kan starte med at bruge kontaktlinser. Mange tror ikke, at man kan få kontaktlinser med flerstyrke, også populært kaldet glidende overgang, som man kan med briller. Dette er dog ikke rigtigt. Hos Louis Nielsen har vi et bredt sortiment af flerstyrke kontaktlinser, så kontakt en af vores butikker før du udelukker muligheden.

Myte #3: ”Jeg kan ikke få kontaktlinser i mine styrker”

Mange tror at deres styrker er for komplicerede til at kunne fås i kontaktlinser. Sandheden er, at næsten alle brillebrugere kan få kontaktlinser. Så inden du udelukker det helt, bør du kontakte en af vores butikker.